Vingården

Vår vingård har ett idealiskt läge.

Åt ena hållet från gården ser man silhuetten av staden Montepulciano som är berömd för sin renässansarkitektur och sina fantastiska viner. Åt andra hållet skymtar Lago di Trasimeno, Italiens fjärde största sjö. I teveserien Solens Mat kunde man följa Bo Hagström när han besökte sjön och pratade med gamla fiskare som fortfarande använder sig av uråldriga fiskemetoder. I mitten av sjön ligger tre öar med både gammal historia och badstränder.

Behaglig tillvaro utan bekymmer.

Vid planeringen av gårdens innehåll har vi funderat kring ordet livskvalitet. Det kan betyda olika för olika människor. Men vi tror att många av oss vill kunna koppla av och ha ”100 procent semester” i Italien. Man vill slippa måla om huset, klippa gräset eller trixa med banker och myndigheter. Som delägare kan du njuta av alla fördelar med din bostad och slippa de nackdelar som ett enskilt ägande ofta för med sig.

Vingård full av innehåll.

• Du får ett boende med hög kvalitet i välplanerade och bekväma lägenheter som har wi-fi.
• Du har tillgång till utomhuspool, spa, sällskaps- och konferensutrymmen.
• Du kan gå till restaurangen när du inte själv vill laga mat.
• Du får en egen vinkällare plus att vi har en större gemensam vinkällare för gården och restaurangen.
• Det finns bilar, mopeder och cyklar för utlåning eller uthyrning.
• Under hela säsongen arrangeras det kulturella utflykter och andra aktiviteter.
• Ett driftbolag tar hand om alla löpande kostnader och räkningar.

Aktiviteter och utflykter

För dig som vill göra saker i sällskap med andra kommer det finnas möjlighet att följa med på utflykter till olika intressanta platser i och utanför Umbrien. Vi ska också ha aktiviteter på själva gården. Till exempel vinprovningar eller kurser i italienska, vinkunskap, akvarellmålning och matlagning på italienskt vis. Egentligen finns det inga gränser för vad vi alla kan hitta på tillsammans.